February 19, 2012

Trippin Kota Kinabalu

Dipendekkan cerita aku baru sampai dari Kota Kinabalu @ KK semalam, pergi bercuti ngan kengkawan dengan tiket flite yang dibeli quite a long time ago. nak murahkan biasala..huhu. over all a nice trip tapi tercalar perasaan hamba dek handphone yang tak lagi mampu "bernafas" terkorban sebab kelemasan dalam laut di pulau mamutik. sedeh sangat!

 Flite awal pagi 6.45 a.m, cuak jugak berlari. tengok  gate sudah close,berdebar. tapi Alhamdulillah sempat hee. sampainya awal nak drop luggage punya pasal dah pergi solat subuh pon terkejar-kejar huhhu.
 hari 1st sampai lepas check-in kat promenade apartment yang betol-betol kat bandar KK so jalan ja nak pergi kawasan sekitar,save bajet. relax2 then pergi berjalan dekat kawasan sekitar n cuci mata kat pasar kraftanganapi tak beli .ak.a pasar filipin tapi tak beli apa-apa pun.

 Kat Jesselton Point petang tu sebab nak survey harga nak ke pulau-pulau sekalian, bley tahan berjalan tapi still okay untuk pejalan kaki tegar cam aku.Haha.
Cuci mata sambil menghirup udara di tepi pantai...To be continued..

2 comments:

  1. kk best! everytime org gi kk mesti saya jeles!

    ReplyDelete
  2. @gb:yup! banyak tempat menarik bley pergi..

    ReplyDelete